Game Server Hosting


Minecraft Hosting Java


Minecraft Java Server hosting voor een goedkope & betaalbare prijs.
Start je eigen Minecraft server op onze standaard of premium hosting pakketten.

Minecraft Bedrock


Bedrock hosting op hardware van hoge kwaliteit, maar voor een betaalbare prijs.

Ark Hosting


Goedkope ARK Survival Evolved Hosting voorzien van hoge kwaliteit.

Rust Hosting


Je eigen Rust Server op onze snelle servers, voor jezelf en met al je vrienden.

Discord Hosting


Begin je eigen Discord aan de hand van een Discord bot bij ConsulHosting.

Nederlandse hosting

Nederlandse hosting

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit

Direct geleverd

Direct geleverd

Wat is Minecraft Java hosting?

Minecraft is een game dat in 2009 is uitgebracht. De game heeft tot heden honderden miljoenen spelers en is de best verkochte game. Voor de game dien je eenmalig te betalen.

Minecraft is een sandbox game waarbij je zowel de optie hebt om Singleplayer als Multiplayer te spelen. Multiplayer geeft je de kans om met als je vrienden op een server te spelen. Of je start er natuurlijk zelf 1 voor de gehele Minecraft community.

Minecraft Java is de eerst uitgebrachte editie van Minecraft. Java is bedoeld voor de computer en is geprogrammeerd in Java.

Wat is Minecraft Bedrock hosting?

Bedrock is een editie van Minecraft dat in 2011 is uitgebracht. Bedrock maakt het mogelijk om op al je apparaten Minecraft te spelen. Hierdoor kun je op ieder moment naast je laptop ook gemakkelijk op je telefoon of tablet spelen.

Minecraft bedrock is bijna het zelfde op een aantal verschillen in de game na. Zo kun je ook in de bedrock edition op Minecraft servers spelen. Houd er rekening mee dat Java servers niet geschikt zijn om met bedrock edition op te spelen.

Minecraft Hosting

Hosting voor een andere game?

Op zoek naar hosting voor een andere game? Neem contact op en vraag jouw game hosting aan voor een gewenste game.

Ark Hosting

Wat is Ark server hosting?

De game Ark is in 2015 uitgebracht en is tot dusverre een zeer succesvol survival game. Het doel van de game is dat je overleeft op een groot eiland met veel dinosaurussen. 

In de game doe je er alles aan om op het grote eiland te overleven. In de game kun je dinosaurussen temmen, waardoor je er vervolgens op kunt rijden of vliegen. De game zit vol verassingen en gevaren, ontdek het dus zelf!

Ook in Ark Survival Evolved kun je met andere spelers in een gezamenlijke server de game spelen.  Daardoor kun met al je vrienden spelen, waarbij je met elkaar of tegen elkaar kunt vechten.